Hvem er jeg?

Mit navn er Sanne Sienna Svensson og er født i stenbukkens tegn den 15. januar 1966. Jeg voksede op i Funder lidt uden for Silkeborg.

Jeg tog jeg aktiv del i foreningslivet, både som gymnast og boldspiller. I en meget ung alder blev jeg træner for gymnastik hold og håndboldhold.

Jeg har altid elsket, at have alene tid med mig selv. Så allerede som barn trak jeg mig på værelset og legede købmandsforretning med mig selv. Taste på tallene på kasseapparatet var en stor glæde. Og ikke mindst, at læse. Kærlighedsromaner fra familiejournalen og succes romaner.

Udover at være meget aktiv i klubben legede vi også meget med alle børnene på vejen. En gang dåse putte blev det til mange aftner hver uge, forår, sommer og efterår.

Da jeg blev ældre kom der kærester og kærestesorger og selvtilliden blev stivede lidt af med Bacardi rom.  Hilste på nye mennesker og nye karrierer muligheder.

Tog livtag med livet og i bund og grund lært en masse, hvilket jeg ikke vidste den gang.

Jeg nærer et ønske om at gøre en forskel om at leve livet her og nu. Jeg er et gammelt sind fyldt med minder og erfaringer og stor visdom. Altid parat til at udvikle og udfordre mig selv.

Jeg er døbt Susanne, men for 3 år siden valgte jeg at skifte navn til Sanne. Jeg er altid blevet kaldt Sanne, så derfor var det naturligt for mig.

Tilmeld nyhedsbrev
Book tid online

Hvorfor vælge mig og Indre Mod?

Kort fortalt ønsker jeg at gøre en forskel for andre mennesker. At give kærlighed og glæde til dig, så du kan finde kærlighed og glæde i dig selv. At være modig og vise andre at de også kan og må være modige.

Min ambition er at blive den mentor/Coach/Terapeut som jeg gerne selv ville have mødt for 30 år siden.

Der kunne have taget mig i hånden, troet på mig og hjulpet mig, støttet mig og skubbet mig. Til at blive endnu mere modig i alle livs områder. Du kan læse mere om noget af det jeg kan hjælpe med på følgende sider:

Finder du ikke det du søger så er du velkommen til at kontakte mig, du finder alle kontaktoplysninger på kontaktsiden.

Hvorfor jeg er coach/Terapeut?

Allerede fra tidlig i barndommen var jeg coach. Jeg er vokset op med en mor og far, der tit skændtes. Jeg hadede det og der startede min coaching. Jeg forsøgte hele tiden, at få dem til at gøre noget andet end det de gjorde også selvom det jo ikke var min opgave som barn.

Blev tidlig voksen og allerede som 11-årige blev jeg træner for et gymnastikhold – I dag er en træner også coach. Dengang hed det træner. Gymnastikhold blev fulgt op af håndboldhold, senere volleyballhold og i dag underviser jeg stadig – nu er det i vandgymnastik.

Hele livet har jeg skubbet, motiveret og inspireret mennesker og det er det der gør mig glad.

Hvor længe har jeg arbejdet som coach?

Jeg har været coach helt fra min barndom, men det vi kender som coach med samtaleterapi og 1:1 startede jeg med i 2013 og i 2015 valgte jeg at starte Indre Mod på fuldtid og leve af at coache mennesker. Jeg har sideløbende taget andre terapeutiske uddannelser, som jeg også bruger i mit selvstændige virke.

Hvornår startede min egen udvikling?

I 2009 var jeg på min første såkaldte alternative uddannelse. Det var en uddannelse der hed livstilkonsulent, som er en række forskellige alternative behandlinger samlet i en uddannelse. Her var det specielt coaching modulerne og de værktøjer der havde med coaching, at jeg faldt for. Her startede min rejse med at finde ud af mine mønstre, hvorfor jeg gør som jeg gør og hvordan jeg laver dem om.

Hvordan udvikler jeg mig?

Jeg er meget nysgerrig på mig selv og andre mennesker og tager hele tiden kurser som inspiration til at udvikle mig. Lige nu er det meget forretningsudvikling, men der er ikke noget der har udviklet mig så meget som menneske, som det at blive selvstændig erhvervsdrivende.

Hvad foretrækker jeg ellers at lave?

Jeg elsker at gå ture i skoven med og uden min hund og I alt slags vejr. En bog der kan få mig ind i et helt andet univers, hvor jeg glemmer tid og sted. Jeg læser både selvudviklingsbøger og skønlitteratur og gerne en krimi.

Jeg var ude for en, for mig, rigtig grim oplevelse i 2018, hvor jeg sammen med en flok venner var i London. Vi skulle ind og se en Musical på et af de gamle teatre i London. Jeg havde selv været med til at vælge billetterne og vidste godt vi skulle sidde på balkonen. Der er så flere balkoner og det er den allerøverste vi skulle sidde på. Der var en stejl og smal trappe derop. Jeg kunne næsten ikke klare det, fik hjertebanken, svimmel og fugtige hænder. Da der var pause var jeg nødt til at gå.

Da jeg kom hjem fortalte jeg min mor om det. Hun kender Sanne i forvejen og derfor valgte jeg at komme ned til Sanne.

Vi havde først en snak om oplevelsen, som var meget nærværende og jeg blev stillet nogle spørgsmål som jeg slet ikke havde tænkt over. Efter en god snak, skulle jeg i hypnose. Egentlig synes jeg det var noget mærkelig noget, men da Sanne havde guidede mig til at slappe af, kunne jeg se klart og tydelig en situation fra jeg gik i 1. klasse.

Hvor jeg var hos en af mine kammerater. Vi legede og gik ned i deres kælder, som var ned af en smal og stejl trappe. Døren blæste i og vi kunne ikke få døren op. Der gik nogle timer inden vi kom ud af rummet, fordi der ikke var nogen der havde tænkt vi var i kælderen. Jeg havde fuldstændig glemt den oplevelse. Det viste sig at den oplevelse havde sat sig i min krop og blev trigget af oplevelsen i London. Jeg fik healet oplevelsen.

Sanne opfordrede mig til at komme afsted igen i et teater med en smal og stejl trappe. Min mor og jeg tog igen til London, på det samme teater og igen på den allerøverste balkon. Denne gang var der ikke noget. Jeg var helt rolig og nød forestillingen. Tænk at 1 behandling kan gøre sådan en forskel.

Anne Sofie, 26 år, Højdeskræk

Hvem beundrer jeg mest?

Jeg tror det er Nelson Mandela – for hans positive sind og fighter vilje, troen på det gode i andre mennesker, troen på et bedre liv for sig selv og andre.

Andre er Michelle Obama og Kronprinsesse Mary. Det handler også meget om at være gode forbilleder for andre og hjælpe dem der har brug for det.

Har jeg et særligt ritual?

Jeg står op om morgenen, strækker mig og sætter fokus på dagen. Aftenen før skriver jeg i min dagbog, hvad jeg skal have fokus på. Det er en god start for mig.

Når jeg arbejder med administration skal jeg helst have ryddet op på bordet, så jeg har fokus på mit arbejde. En kop te og tændte stearinlys.

Når jeg arbejder med klienter, skal jeg helst ned i klinikken i god tid og gøre klar. Sætte mig stille og rolig og vende blikket ind ad, så jeg kan give hele mine fulde opmærksomhed til den der kommer og sidder i stolen.

Hvad er det bedste ved at være mig?

At jeg stadig har meget at lære. Om mig selv om metoder om livet. Jeg er videbegærlige, nørdet og nysgerrig på mennesker og livet.

Hvad er det værste ved mig?

Jeg er nogle gange for ærlig og for tydelig og det kan være øre tævernes holdeplads.

Hvad ville jeg ønske, jeg havde vidst før jeg begyndte som selvstændig?

Hvor udviklende det er at være selvstændig, hvor mange ressourcer der også skal bruges på indre arbejde, at lære nyt om forretningsdrift.

Hvad ville jeg ønske, jeg havde vidst tidligere?

At ting ikke skal være perfekt. At det er når jeg begår fejl, at jeg lærer allermest.

Hvilket råd vil du give til dine klienter?

Vær positiv, gør det der gør dig glad. Sæt fokus hver dag og flyt fokus over på det der er godt for dig. Lær af dine fejl og dine udfordringer.

Hvilken uddannelse har du?

Jeg er oprindeligt uddannet regnskabs assistent og har arbejdet som autodidakt IT-konsulent i mange år. Jeg har mange uddannelser inden for det at arbejde med sindet med mig. Et udvalg:

  • Livstilskonsulent
  • Tankefeltsterapi
  • Coach
  • Mentor
  • Hypnoterapeut
  • Sexolog
  • Selvværdsvejleder
  • Skyggevejleder.

Det er dem der har betydet mest og som jeg bruger hver dag. Jeg har også massage og krops uddannelser med mig, fordi jeg tror på at der er en stor sammenhæng mellem vores krop og vores sind.

Hvordan er dit karriereforløb?

Startede som regnskabs assistent. Arbejdet i 26 år som IT-konsulent. I 2015 sprang jeg ud som selvstændig terapeut. Sideløbende har jeg altid undervist i mange former for Idræt. Jeg har haft mange fritidsjob i forskellige foreninger, organisationer og forbund.