På denne side kan du se nogle af de ting jeg kan hjælpe med som f.eks. flyskræk, lavt selvværd, vandskræk og stress problemer. Er det du søger ikke nævnt så er det blot fordi jeg ikke kan nævne alle de områder jeg dækker og har hjulpet folk med! Har du spørgsmål til om jeg kan hjælpe dig med dit problem, fobi eller lignende så er du mere en velkommen til at kontakte mig.

Du finder alle oplysninger på kontaktsiden, skriv til mig og jeg vender tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe og tager jeg ikke telefonen på grund af en konsultation så læg en besked så vender jeg tilbage.

Flyskræk

Flyskræk

Er du nervøs for at flyve? Du er ikke alene. Flyskræk er mere almindeligt end du regner med.

Flyskræk

Lavt selvværd

Lavt selvværd

Livsglæde afhænger af dit selvværd, hvis du ikke føler du er noget værd, mangler du livsglæde.

Lavt selvværd

Vandskræk

Vandskræk

Jeg kan ikke trylle din vandskræk væk, men jeg kan lære dig at håndtere din vandskræk.

Vandskræk

Stress

Jo bedre du føler din evne til at håndtere stressede situationer, jo bedre vil du være til at klare dem.

Stress

Jeg har valgt at få sessioner hos Susanne, pga. allergi. Græs allergi og nogle bestemte blomster i vejkanten.

Jeg har haft allergi siden jeg var ca. 12 år.  Og i sæsonen med græs, har det været normalt for mig, at spise 2-3 piller, taget næsedråber og øjendråber.  Jeg har reageret ved at nyse, været tilstoppet i næsen og øjnene er røde og klør. Det gør at jeg bliver små irriteret.

Jeg har fået 3 sessioner hos Susanne, hvor vi har arbejdet med allergi og ved at arbejde med det, blev jeg klar over, at der også var nogle andre ting, jeg skulle have kigget på.

Jeg har fået en forandring på min allergi. Jeg er kun lidt tilstoppet om morgenen. Nu er det kun nødvendigt at tage en pille. Det er virkelig en lettelse. Jeg har fået en ny bevidsthed om hvad mine udfordringer handler om og ved nu, at jeg kan gøre noget ved tingene.

Det har været behageligt at få hjælp af Susanne og en god oplevelse, at få hypnose. Det var hurtigt at blive afslappet med Susannes stille og rolige stemme.

Lotte Laursen, Silkeborg, Hjælp mod allergi

Fantastisk coaching. Jeg havde store forhåbninger til en behandling for min angst, for at køre bil, ved Indre Mod. Mine forhåbninger blev i dén grad indfriet.

Jeg tør nu udfordre mig selv i trafikken. Jeg kører ikke længere store omveje for at undgå venstresving. Mine hverdags morgener er blevet mere afslappede og hyggelige, da jeg ikke længere skal planlægge bestemte tidspunkter at køre hjemmefra på (for at undgå morgentrafikken) men nu jeg kører bare, når jeg er klar.

Jeg har fået mod på at køre til storbyer og jeg er bare blevet SÅ meget mere glad for min nye, lille bil. Tak for og til dig, Susanne.

Din behandling har gjort mig til et mere helt menneske og jeg kan varmt anbefale din hypnoseterapi til alle dem, som ønsker en indre oprydning!

Anne Lykke Schmidt, Angst for at køre bil